Matkusta mukavasti tilataksissa Tampereella

Kaikki yhteystietomme

Tampereen Tilataksi Oy tarjoaa kattavat taksipalvelut Tampereen ja muun Pirkanmaan seudun asiakkaille. Ajamme kaikki tarvitsemasi henkilökuljetukset, myös Kela-kuljetukset. Soita numeroon 050 348 4562 ja tilaa taksi!

Pyörätuoli- ja paarikuljetukset

Jokainen liikennöimämme taksi on varusteltu pyörätuoli- ja paarikuljetuksiin sopivaksi. Varmistamme, että myös liikuntarajoitteiset matkustavat takseissamme mukavasti, turvallisuudesta koskaan tinkimättä. Oletko oikeutettu Kelan korvaamiin kuljetuksiin? Voit tilata kauttamme myös Kela-taksin.

Lue lisää Kela-kuljetuksista

Kun etsit luotettavaa taksipalvelua Tampereen seudulla, käänny meidän puoleemme. Tampereen Tilataksi Oy tarjoaa kaiken kattavat taksipalvelut yli kymmenen vuoden kokemuksella ja alan todellisella ammattitaidolla. Liikennöimme korkealaatuisilla Mercedes-Benz-tilatakseilla, jotka tekevät matkanteostasi sekä mukavaa että turvallista. Panostamme jokaisen kyydin kohdalla asiakaslähtöiseen ja ystävälliseen palveluun, sillä haluamme nähdä sinut kyydissämme pian uudestaan.

Taksikyydit ja tilausajot

Tilaa meiltä erilaiset tilausajot suuremmallekin porukalle. Tilatakseissamme matkustaa mukavasti 1 + 8 henkilöä. Sovi kuljetuksesta hyvissä ajoin ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai sivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Hoidamme tilausajot aina luotettavasti yhdessä sovittua aikataulua täsmällisesti noudattaen. Ajamme tilauksesta Tampereen seudulla ja sopimuksen mukaan myös muualla Pirkanmaan alueella.


Perinteisen taksikyydin tilaat nopeasti soittamalla numeroon 050 348 4562. Saavumme paikalle tuota pikaa ja kuljetamme sinut kohteeseesi muitta mutkitta. Veloitamme taksikyydistä kuljetettavien henkilöiden mukaan – et siis maksa tilataksillamme toteutetusta kuljetuksesta yhtään enempää kuin henkilöautokuljetuksestakaan.

Sovi tilausajosta

Katso hinnat Taksi Tampere -sivuilta

Hinnoittelumme noudattaa Taksi Tampere -palvelun hintoja. Katso taksipalveluiden tarkat hinnat Taksi Tampereen verkkosivuilta. Voit myös olla meihin yhteydessä, mikäli haluat tiedustella esimerkiksi tarvitsemasi tilausajon hintaa. Vastailemme mielellämme kysymyksiisi.

Katso hinnasto